Kaip naudotis „Google“ nuotraukomis neribotoms nuotraukoms laikyti

Kaip naudotis „Google“ nuotraukomis neribotoms nuotraukoms laikyti

How Use Google Photos Store Unlimited Photos



How Use Google Photos Store Unlimited Photos

Prieš metus „Google I / O“ kūrėjų konferencijos pagrindiniame pranešime „Google“ paskelbė nauja paslauga, vadinama „Google“ nuotraukomis. Tai buvo įmontuota paslauga, teikiama kartu su „Google+“. Tačiau „Google“ nusprendė ją atstatyti kaip naują atskirą paslaugą su nauja sąsaja, leidžiančia saugoti neribotą nuotraukų ir vaizdo įrašų kiekį.





„Google“ nuotraukos taip pat siūlo programas daugybei platformų, įskaitant „Windows“, „Mac OS X“, „Android“ ir „iOS“. Šios programos bus automatiškai įkeliamos ir sinchronizuojamos nuotraukų ir vaizdo įrašų tarp jūsų įrenginio ir „Google“ Nuotraukų paskyra. Tai puikus sprendimas saugoti nuotraukas ir vaizdo įrašus, tiesa?

Palyginti su panašiomis paslaugomis kaip „Dropbox“ ar „OneDrive“ iš „Microsoft“, abu yra pakankamai geri. Bet jie neleidžia saugoti neribotų nuotraukų, nes jose yra ribota saugojimo vieta.



Kad nuotraukos būtų saugios, ne tik saugokite savo mobiliajame įrenginyje ar kompiuteryje, bet ir įkelkite į „Google“ nuotraukas. Tai užtikrins jūsų nuotraukų saugumą tuo atveju, jei kietasis diskas sugenda.

Kaip naudotis „Google“ nuotraukomis, kad išsaugotumėte savo nuotraukas

google nuotraukos

„Google“ nuotraukos

Prieš naudodami „Google“ nuotraukas turite turėti „Google“ paskyrą. Jei neturite „Google“ paskyros, prisiregistruokite. Baigę registracijos procesą, apsilankykite čia ir pradėkite naudoti „Google“ nuotraukas.

„Google“ nuotraukose yra dviejų tipų nuotraukų kokybė: aukštos kokybės ir originalaus dydžio. Jei nuspręsite saugoti savo nuotraukas aukštos kokybės, galėsite įkelti neribotą skaičių nuotraukų. Bet jei nuspręsite saugoti savo nuotraukas originaliais dydžiais, atsižvelgiant į „Google“ paskyros saugojimo kvotą, galite įkelti ribotą nuotraukų skaičių.

„Google“ nuotraukų nustatymai

Aukštos kokybės parinktis leidžia įkelti ir saugoti iki 16 megapikselių dydžio vaizdus. Jei dauguma jūsų nuotraukų yra daromos jūsų telefono fotoaparatu, tada parinktis „originalus dydis“ nėra tinkama. „Google“ rekomenduoja mums naudoti šią parinktį tik tuo atveju, jei turime geresnės kokybės vaizdus, ​​padarytus DSLR fotoaparatu.

Tu taip pat gali atsisiųsti ir naudoti programas automatiškai įkelti nuotraukas iš bet kurio įrenginio, įskaitant „Windows“ ar „Mac“ kompiuterį, išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį į „Google“ nuotraukas.

„Google“ nuotraukų automatinis įkėlimas

„Google“ nuotraukos taip pat leidžia mums nemokamai įkelti ir saugoti „Full HD“ (1080p raiška) ar žemesnės kokybės vaizdo įrašus.

Savo nuotraukų peržiūra „Google“ nuotraukose

Jei norite naršyti įkeltas nuotraukas, naudokite „iOS“ arba „Android“ skirtas „Google“ nuotraukų programas arba apsilankykite „Google“ nuotraukų svetainėje, tada slinkite nuotraukomis ir spustelėkite jas, kad galėtumėte jas peržiūrėti. Pagal numatytuosius nustatymus nuotraukos yra rūšiuojamos nuo naujausių iki seniausių.

Savo nuotraukose taip pat galite ieškoti įvairių tipų, pvz., Objektų, vietų ir pan. „Google“ grąžins jums tinkamus vaizdus, ​​kuriuose yra tinkami objektai.

Pvz., Jei ieškosite „katė“, „Google“ pateiks jums vaizdus, ​​kuriuose yra katės.

Taip pat galite sutvarkyti įkeltas nuotraukas naudodami parinktį „Kolekcijos“ ir pridėkite vaizdus prie albumų.

Pasidalykite savo nuotraukomis su draugais

Bendrinti vaizdą „Google“ nuotraukose yra taip pat paprasta, kaip ir naršyti. Viskas, ko jums reikia, tiesiog spustelėkite mygtuką „Bendrinti“ ekrano viršuje ir pasirinkite, kur norite bendrinti, pvz., „Facebook“, „Twitter“ ar „Google+“.

„Google“ nuotraukos bendras vaizdas

„Google“ nuotraukos taip pat siūlo jums gauti tiesioginę nuorodą į savo nuotrauką ir bendrinti bet kur, kur norite, arba perduoti šią nuorodą bet kam, naudodamiesi tiesioginiais pranešimais ar el. Paštu. Jie galės peržiūrėti jūsų bendrinamą nuotrauką nereikalaudami prisijungti.

Jei norite sustabdyti nuotraukos viešą statusą, spustelėkite parinktį „Bendrosios nuorodos“ „Google“ nuotraukų meniu tvarkyti tos bendros nuorodos.

Kad išsaugotumėte neprisijungus veikiančią atsarginę kopiją, lengva atsisiųsti tam tikrą nuotrauką iš „Google“ nuotraukų ar visos nuotraukų kolekcijos. Tai galima padaryti naudojant „Google Takeout“.