Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 10“

Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 10“

How Disable Fast User Switching Windows 10



How Disable Fast User Switching Windows 10

Kas yra greito vartotojo perjungimo funkcija? Šiame straipsnyje aš tai paaiškinsiu toliau ir paaiškinsiu, kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 10“.





Daugelis vartotojų (įskaitant mane) mano Greitas vartotojo perjungimas kaip patogi funkcija „Windows“. Tai leidžia vartotojams prisijungti prie kompiuterio, kai dar yra prisijungę vartotojai. Šios funkcijos privalumas yra tas, kad neįtikėtinai greitai galite perjungti skirtingus vartotojus.

Perskaitykite susijusį straipsnį: 11 nereikalingų funkcijų, kurias galite išjungti „Windows 10“



Pavyzdžiui, norėdami atlikti savo darbą, „Windows“ kompiuteryje prisijungėte prie A vartotojo. Bet dėl ​​tam tikros priežasties, jei jums reikia prisijungti prie „B“ vartotojo, kad gautumėte failus ar darytumėte ką nors kito, tada perjunkite iš Vartotojas A į B vartotojas , tai geriau nei atsijungti ir vėl prisijungti. Tai padeda išlaikyti tai, ką darote sesijos metu Vartotojas A , užuot uždarius visas programas, kai atsijungsite.

Tačiau yra trūkumų naudojant Greitas vartotojo perjungimas funkcija, pvz., bus panaudota daugiau kompiuterio išteklių, arba nepavyks iš naujo paleisti (arba išjungti) kompiuterio neatsijungus. Todėl, jei nenorite naudoti šios funkcijos, jums tereikia atlikti kelis paprastus veiksmus Vietinis grupės politikos redaktorius arba „Windows“ registras ir tada jis visiškai išnyks iš jūsų kompiuterio.

perjungti vartotojo langus 10

Tačiau turėtumėte žinoti, kad šie metodai iš tikrųjų neišjungia greito vartotojo perjungimo funkcijos sistemoje „Windows 10“. Vietoj to ji paslėps visus mygtukus ar vietas, kurias galite spustelėti, kad galėtumėte ją naudoti, pvz., Užduočių tvarkyklę, meniu Pradėti, „Ctrl“ + Alt + Del arba prisijungimo ekranas. Todėl, kai atsijungsite nuo paskyros, nebus kur spustelėkite, jei norite perjungti kitiems prisijungusiems vartotojams. Tai yra galutinis greito vartotojo perjungimo funkcijos išjungimo tikslas.

Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 10“ naudojant vietinį grupės politikos redaktorių

Jei naudojate „Windows 10 Professional“ arba „Enterprise“ leidime, galite naudoti vietinį grupės politikos redaktorių, kad paslėptumėte visus įrašus, susijusius su greitu vartotojo perjungimu savo kompiuteryje. Tai paprasčiausias metodas, todėl aš jį padarau pirmuoju sąrašo variantu.

Pirmiausia paspauskite „Windows + R“, kad paleistumėteBėkdialogo langas. Tada užpildykite: gpedit.msc “Be kabučių į teksto lauką ir paspauskite klavišą Enter.

gpedit.msc

Vietinės grupės politikos rengyklės programoje pažvelkite į kairę šoninę juostą ir atidarykite parinktį vadovaudamiesi toliau pateiktu adresu:

Vietinė kompiuterio politika -> Kompiuterio konfigūracija -> Administravimo šablonai -> Sistema -> Prisijungimas

Dabar pažvelkite į pagrindinę šoninę juostą ir ieškokite:Slėpti greito vartotojo perjungimo įvesties taškus“Elementą ir dukart spustelėkite jį.

paslėpti įėjimo taškus, kad būtų galima greitai perjungti vartotoją

Bus atidarytas naujas langas. Pasirink 'Įjungtas“Laukelį ir tada spustelėkite„Gerai“Mygtuką.

Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą „Windows 10“

Viskas!

Dabar galite išjungti greitą vartotojo keitimą sistemoje „Windows 10 Professional“ arba „Enterprise“. Jei naudojate „Windows 10 Home“ versiją, jums reikia atnaujinti į aukštesnįjį leidimą kaip minėjau aukščiau. Kitu atveju galite modifikuoti tik savo registro įrašą, kad jį išjungtumėte.

Norėdami įgalinti šią funkciją savo kompiuteryje, eikite tuo pačiu aukščiau nurodytu adresu ir pasirinkiteNekonfigūruota“Laukelį ir tada spustelėkite„Gerai“Mygtuką.

Paprasta, tiesa?

Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 10“ naudojant registro rengyklę

Jei norite naudoti Registro redaktorius norėdami išjungti šią funkciją savo kompiuteryje, užuot naudoję vietinį grupės politikos rengyklę, tada turite tai padaryti.

Pirmiausia paspauskite „Windows + R“, kad paleistumėteBėkdialogo langas. Kitame žingsnyje įveskite: „ regedit “Be kabučių ir paspauskite klavišą Enter.

regedit 1

Registro rengyklės lange pažvelkite į kairę šoninę juostą ir parinkčių medyje atidarykite šį adresą:

HKEY_LOCAL_MACHINE -> PROGRAMINĖ ĮRANGA -> „Microsoft“ -> „Windows“ -> „CurrentVersion“ -> Politika -> Sistema

registro redaktorius 1

Po to pažvelkite į pagrindinę šoninę juostą ir raskiteHideFastUserSwitching“Parinktį.

Jei jį radote, jums tiesiog reikia jį dukart spustelėti ir pakeisti vertę nuo 0 iki 1. Tai atlikdami, kompiuterio greito vartotojo perjungimo funkcija bus išjungta.

Kitu atveju turėsite sukurti naują įrašą tuo pačiu pavadinimu:HideFastUserSwitching.

Norėdami tai padaryti, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkiteSistema“Kairėje šoninėje juostoje pasirinkiteNauja->DWORD 32 bitų vertė. Tada įveskite mano minėtą vardą.

sukurti naują žodžių registrą

Po to dukart spustelėkite jį ir sureguliuokite vertę nuo 0 iki 1, kad „Windows 10“ kompiuteryje išjungtumėte greitą vartotojo perjungimą. Jei apsigalvosite ir norite, kad ši parinktis būtų grąžinta, jums tiesiog reikia pakeisti šią vertę iš 1 į 0, ir viskas pasirodys kaip įprasta.

išjungti greitą vartotojo perjungimo langus 10

Kaip išjungti greitą vartotojo perjungimą sistemoje „Windows 7“ arba „Windows 8“

Jei dar neatnaujinote „Windows 10“ ir norite išjungti šią parinktį savo kompiuteryje, galite naudoti du mano parašytus metodus. Nėra nieko kito.

Tačiau turėtumėte žinoti, kad vietinis grupės politikos redaktorius nėra prieinamas keliuose „Windows 7“ ar „Windows 8“ leidimuose, pvz., „Starter“ ar „Home“ versijoje.

Todėl, jei galite atidaryti vietinės grupės politikos rengyklės programą vadovaudamiesi pirmiau pateiktomis instrukcijomis, rekomenduočiau naudoti registro rengyklę, kad išjungtumėte greitą vartotojo perjungimą.

Tai viskas!

Nežinau, kodėl norėtumėte išjungti šią funkciją savo kompiuteryje, nes ji man gana patogu. Tačiau, jei jūsų kompiuteryje trūksta išteklių (pvz., Seno modelio su mažiau RAM ir silpnu procesoriumi) arba manote, kad ši funkcija dirgina, tikriausiai turite ją išjungti.